2018. április 04. – Köszönjük!

 

Sorban érkeznek az Erzsébet utalványok az Igazgyöngyhöz. Postán (sok külföldről is), vagy személyes átadással. Sok borítékban az utalványok mellett még van képeslap, üzenetek, jókívánságok.
Effélék pl.
“Nektek inkább van rá szükségetek!”
“Szíves felhasználásukra küldjük, fogadják szeretettel!”
“Nagyrabecsüléssel….”
“Ismételten küldjük az étkezési utalványt, amit O.V. a nyugdíjasok megvételére szánt.”
“Nagy szeretettel küldöm a “kampány-utalványokat”, amiket az imént hozott a postás…”
“O. V. eltévesztette a címzést!!! Továbbítom és próbálom (remélem nem csak én) picit rendbe hozni..tisztelettel és szeretettel…”
“Férjemmel együtt úgy gondoljuk, hogy a kormány által ajándékba küldött Erzsébet utalvány önöknél inkább hasznosul, mint nálunk. Áldozatos munkájukat megköszönve…”
“Elismerés és köszönet az önfeláldozó munkájukért…”
“Sikeres munkát kívánok, és sok erőt hozzá!”
“Szeretettel a rászoruló gyereknek…”
“A kormány csak küldje, csak küldje az utalványokat! (ez a mi pénzünk!) A szavazatom azonban soha nem lesz az övék! Továbbra is szeretettel és tisztelettel!”
“Nagyon sok erőt kívánok, hogy tudjanak segíteni a Rászorulóknak.”
“Sok-sok nyuszi ajándékot kapjanak a gyerekek, ehhez szeretnék hozzájárulni ezzel a kis adománnyal!”
“Karácsonykor még nem sejtettük, hogy ilyen hamar ismét “megjutalmaznak” bennünket. Ám legyen! Az utalványok mellett fogadják maximális tiszteletünket és jókívánságainkat a továbbiakhoz…”
“Munkájukat tiszteljük, hozzá jó egészséget kívánunk. Kérjük, hogy az igazán rászorultaknak juttassák el az utalványokat, mert őket illeti meg, nem minket..”
stb…

Mit mondhatnánk ezekre? Köszönjük szépen! Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan mellénk állnak. Már majdnem 1 millió forint értékű utalvány jutott el hozzánk ebből a tavaszi körből.laptophoz