2017. december 23. – Ajándékozz Karácsonyt!

Köszönjük szépen a Klubrádiónak, hogy mellénk állt, és lehetőséget adott újra, immár a harmadik alkalommal az Igazgyöngy karácsonyára. Most számolunk. Biztosan elértünk valamilyen adománnyal 1200 rászoruló családot az idén is.
Az összesítés még nem végleges, az adventi időszakban érkezett összeg 21 608 257 Ft volt, ami még biztosan növekszik kicsit.  E mellett az eddig beérkezett Erzsébet utalványok összege is meghaladta a másfél millió forintot. Tavaly az együttes összeg volt 13 millió forint….Most 10 millióval több..
Hihetetlen.

Hogy mire elég ez? Egyrészt, amennyit csak bírtunk, annyi csomagot készítettünk, és juttattunk célba karácsonyra.
Maradt még mindenből annyi, hogy januárban, ami az év legnehezebb hónapja, tudunk majd segíteni.
Az Erzsébet utalványok tavaly is egész évben lehetőséget adtak kríziscsomagok készítésére, uzsonnára, kirándulási úti-elemózsiára a gyerekeknek.
A pénzből pedig kiszámíthatóvá és folyamatossá tehetjük a segítő munkánkat. Ami azt jelenti, hogy ott lehetünk a családok mellett azzal a fejlesztő segítségnyújtással, amit az Igazgyöngy folytat, és ami eredményesnek tűnik a szegénység ördögi körének megtörésében.

Köszönjük, hogy mellettünk vannak.
Csodás érzés, hogy ennyi ember figyel, követ és szeret minket.
Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek, olyan boldogat, amilyet a segítők adtak 2017 karácsonyán a rászorulóknak, a gyerekeknek.

25552354_2056lezarult-az-ajandekozz-karacsonyt