2018. január

Nemzetközi rajzpályázatok eredményei

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó által kiírt “A konyhában” című
rajzpályázaton I.helyezést ért el Pattyán Dóra.

pattyan_dora_7eves_igazgyongy_ami

Az egri Sanatmatal Kft.által kiírt  “Még sokáig együtt “ című
országos gyermekrajz pályázaton Nagy Luca III. helyezést ért el.

nagy-luca-7

Az Oktatási Hivatal által támogatott Országos Nemzetiségi
rajzversenyen II. helyezett lett Móricz Dávid, különdíjban részesült
Glonczi Lejla.

Megyei rajzpályázatok eredményei

A debreceni Neue Debreczenische Kunst ( Új Debreceni művészet, NDK) és
a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria alkotópályázatán
“Hétköznapi (szuper)Hősök”  tanítványaink
munkái kortárs művészek alkotásaival közösen kiállításra kerültek:
Magyari Roxána, Molnár Laura, Bere Hanna, Mohácsi Mirella, Kovács
Ágnes, Varga Lilla, Lakatos Dániel, Deczki Annabella, Szabó Pál.

2017. december

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó: “Az új évet várom” című pályázaton I. helyezett lett Rácz Vivien.

Országos rajzpályázati eredmények

A PlayKID  Mikulás szabadideje rajzversenyen, melynek címe „Te hogyan képzeled el a Mikulás szabadidejét?”  csoportos díjat kaptak a tanulóink.

A Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtár karácsonyi rajzpályázatot hirdetett, melyen csoportos különdíjat és elismerő oklevelet kaptak a tanulók.

Az Égigérő – Ég Ígérő Gyermekgaléria “Külön világot alkotok magam” címmel pályázatot hirdetett, melyen csoportos oklevelet kaptak a tanulók.

Országos könyvillusztráló-pályázat Ady Endre születésének 140. évfordulója tiszteletére – Tervezd meg saját Ady-köteted! illusztrációs pályázaton Iskolánk csoportos díjat kapott.

eloszo-ady-versekhez

A Humusz Szövetség a Galgamenti Népfőiskola partnersége mellett a Komposztálás Ünnepe alkalmából pályázatot hirdetett, melyen díjazott lett Kovács Kitti.

.

A FSZEK  Deák Ferenc Könyvtár által kiírt rajzpályázaton, melynek címe “Gyertek hozzánk vendégségbe” I. helyezett lett Beri Pál Krisztofer.

.

Az Országos Polgárőr Szövetség Környezetvédelmi Bizottság országos fotó- és rajz- és plakátpályázatot hirdetett “Célkeresztben a parlagfű” címmel, melyen különdíjasok lettek: Mezei Natália, Adamcsik Sára, Bőr Kornélia, Bencsik Lilla Vivien, Puskás Nanetta és Hegyes Kevin.

......

Az Európai Parlament magyarországi Tájékoztatási Irodája az elmúlt években immár hagyománnyá váló országos uniós témájú rajzversenyt hirdetett 10-15 éves tanulók részére “Mesés Európa – Népmesék hősei – A népmesék szerepe Európa kulturális örökségében” címmel, melyen díjazott lett: Rózsa Eszter és Cosma-Molnár Izabella.

..

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. rajzpályázatot hirdetett, melynek címe A Hulladék-tengeren innen és túl. Díjazott lett: Rácz Tünde, Sápi Maja és Eke-Rigó Fanni.

Megyei rajzpályázati eredmények

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom debreceni központja rajpályázatot hirdetett, melynek címe LÁJKOLOM A CSALÁDOM. Díjazott lett: Mezei Virginia, Szilágyi Letícia és Varga Lili Hédi.

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat rajzpályázatot hirdetett a klímaváltozásról, melyen helyezést ért el Kiss Márk Gergő.

kiss-mark-gergo-5

2017. november

Intézményi rajzpályázat

A Zsákai Hangadó Egyesület által kiírt Igazgyöngy belső rajpályázaton, melynek témája Milyennek képzeled a jövőt?, a következő eredmények születtek:

Berettyóújfalu, Rákóczi Iskola
Mazács Fruzsina 1. díj,
Kovács Titanilla 2. díj,
Mészáros Máté 3. díj

Milyennek képzeled a jövőt? 3-asNilyennek képzeled a jövőt? 4-esMilyennek képzeled... 5-ös suliMilyennek képzeled...K.apátiMilyennek képzeled... B.keresztesMilyennek képzeled... KszakálMilyennek képzeled... KomádiMilyennek képzeled... M.homorogMilyennek képzeled.... székhely

Nemzetközi rajzpályázatok

A 14. Nemzetközi Litván Gyermek Rajzpályázaton, melynek címe “A Szláv Tavasz”, III. helyezett lett Nagy Renáta. Oklevelet kaptak: Szász Gréta és Sacchetto Vittoria.

2017 Szláv tavasz

A Nagy Fal Magyar-Kínai Barátság Egyesület által meghirdetett pályázaton, melynek címe “Az 5000 éves Kína” díjazásban részesült Csávás Renáta.

.

19. Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági művészeti versenyen, melynek címe “Always green, always blue”,  oklevelet kaptak: Bagdi Boglárka, Szakál Kata, Török Dávid, Jenei Zsófia, László Dóra és Móricz Dávid.

Always green, always blue

A 48. Kínai Nemzetközi rajzversenyen
Ezüst minősítést kapott: Jámbor Vivien, Nagy Csenge, Tóth Liza és Rácz Kinga. Oklevelet kaptak: Kiss Ferenc, Lakatos Dzsenifer és Török Gréta.
48. Kínai

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó “(Majd ha) jön a Mikulás!” című pályázatán I. helyezett lett: Balogh Ágnes és Ötvös Cintia.
Kiemelt dicséretben részesült Agócs Krisztián és Mohácsi Attila.

2017 Kaprinay november

Evorában, a Fiatal Művészek 18.  Nemzetközi Találkozóján 2017-ben  a következő eredményeket érték el: Szabó Ádám arany minősítés, Varga Vanda ezüst minősítés. Dicséretben részesültekButi Blanka, Bozsányi Amanda, Rácz Tünde, Hajzer-Török Patrik, Puskás Nanetta, Rózsa Eszter, Kiss Bence, Veres Attila, Balog Alíz.

2017 Evora

Országos rajzpályázatok

A Külgazdasági és Külügyminisztérium kreatív rajzpályázatán, melynek címe “Neked mit jelent a Duna? különdíjat kapott Szatmári Tamás.

2017 Szláv tavasz

A Rajzfilmünnep Rajzban című pályázaton csoportos különdíjat kaptak: Birta Csenge Ágnes, Csávás Réka, Kovács György, Juhász Dzsenifer, Porkoláb Zsófia, Pattyán Dóra, Mohácsi János, Kiss Bence, Tokai Zoltán, Vígh Zsófia Kira, Bárdos Anna, Nagy Dorina.

2017 Rajzfilmünnep rajzban

A Hefele Menyhért Építő – és Faipari Szakgimnázium és Szakközépiskola rajzpályázatot hirdetett “ÉPÍTSD A JÖVŐD!” címmel, melyen díjazott lett: Sacchetto Vittoria, Cosma-Molnár Izabella, Mező Mariann, Mohácsi Vanda, Rácz Erik és Póka Krisztián.

2017 Építsd a jövőd!

A Magyar Nyelvstratégiai Intézet által meghirdetett pályázaton melynek címe Sokszínű utazás a magyar nyelv világában, csoportos díjat kaptak: Balogh Anna, Bertalan Alexa, Csávás Réka, Juhász Klára, Mező Vanessza Titanilla, Mohácsi Vanessza, Rácz Elizabett, Vad Dorina Viktória, Váradi László Csaba.

2017 Magyar nyelv

A Magyar Természettudományi Múzeum és a Földművelésügyi Minisztérium által működtetett Vadonleső Program közös pályázatot hirdetett Az év emlőse: a mogyorós pele címmel, melyen csoportos díjat kaptak: Szabó Lajos, Lisztes Anna, Sramkó Orsolya, Oláh Dávid, Csizmadia Ádám, Szilágyi Botond, Szabó Natália, Ajtai Krisztián, Laska Vince, Oláh Lili, Gróza Zsófia, Paulik Barbara, Bírta Katalin, Szító Zsanett, Tóth Liliána, Vetési Balázs, Juhász Henriett.

A Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért művészeti pályázatot hirdetett, amelyen ajándékot kapott Pattyán Dóra III. díjként, Tóth Angéla Zsanett II. díjas és Gál Bodza oklevelet kapott.

Megyei rajzpályázatok

A Hajdú-Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége pályázatot hirdetett “Horgászélményem a nyári szünidőben” címmel, melyen II. helyezést ért el Kiss Bence, különdíjat kapott Zsiga Zsombor, valamint oklevelet kaptak: Mező Gáspár, Szabó Sándor, Vándor Gabriella, Szűcs Napsugár, Balogh Balázs, Mező Márk, Mohácsi János, Póka Krisztián, Kardos László, Bódi Brendon, Balog Arnold, Juhász Klára Ibolya, Móricz Dávid, Czirók Roland Imre.

2017 megyei Horgászélményem

2017. október

Nemzetközi rajzpályázatok

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó: “A szemét” című pályázatán korosztályos győztes lett Cosma-Molnár Izabella. Kiemelt dicséretben részesült Csanádi Melánia és Mohácsi Dorina.

2017 Kaprinay október

A Finnországban megrendezett 16. Gyermekek és Fiatalok Nemzetközi Képzőművészeti Kiállításán oklevelet kapott: Nagy Boglárka, Birta Csenge, Veres Dávid.

2017 Finn 16.

Országos rajzpályázatok

“Pelék, versek, képek” Pele-vers illusztrációs rajzpályázaton 3. helyezést ért el Szabó Ádám

.

A NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészetének központjában működő Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola pályázatot hirdetett “Nyári élményeim a Nagyerdőn” címmel, amin I. helyezést ért el Kovács Boglárka, III. helyezést pedig Szász Gréta.

..

A Zempléni Gombász Egyesület által meghirdetett meseillusztrációs rajzpályázaton eredményesen szerepeltek Tapaszi Benjamin 6. osztályos, Kovács Titanilla 2. osztályos, Balogh Balázs 3. osztályos és Móricz Dávid 4. osztályos gyerekek.

....

Városi rajzpályázatok

A Berettyóújfalui Sinka István Városi Könyvtár által meghirdetett “Többet ésszel, mint erővel” című rajzpályázaton 1 helyezést ért el Kiss Ferenc, 2. helyezést ért el Szilágyi Letícia, 5. helyezést ért el Hagymási Hanna, és Miczura Annabella.

....

2017. szeptember

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó “Kedvenc állatom” című pályázatán
I. helyezett lett Varga Vanda.
Kiemelt dicséretben részesült: Balogh Zsuzsa és Vetési Balázs.

2017 szeptember Kaprinay

Az “Édesanyák dicsérete” és a Legkedvesebb templomom, Szűzanya képem című 13. Nemzetközi gyermekrajz pályázaton díjazott lett Szikli Izabella,
Tilma Rózsája különdíjat kapott Mező Natália
Tilma-díjas lett Magyari Roxána és Varga Mária
Nemzetközi Gyermekrajz Kiállításra került a következő gyerekek munkája:
Gyüre Boglárka, Glonczi Lejla, Kállai Lilla, Groza Zsófia, Leka Ketrin, Lisztes Fanni, Ajtai Noel, Bogyó Vivien, Birta Csenge Ágnes, Miczura Mirella, Fehér Nikolett.

2017.09.06. Tilma Nemzetközi rajzpályázat

A József Attila Kör rajzpályázatán 3. helyezést ért el Horváth Sándor 8 éves

.

A Zala Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség által “Felébred a nap…” címmel meghirdetett versillusztrációs rajzpályázaton Varga Erik (14 éves), Mohácsi Edina (7 éves), Muzsnai Hédi (5 éves) díjazott lett.

...

A 2017. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap kreatív pályázatán az  Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola tanulója,  Szántó Nikolett és Váradi Béla Kevin különdíjat  nyert.

Megyei rajzpályázatok

A Debreceni Művelődési Központ Tímárház rajzpályázatot hirdetett Mesés hagyományaink címmel, melyen
II. helyezett lett Varga Mária,
III. helyezett lett Boruzs Boglárka és Szabó Lajos Dominik.
Különdíjasok lettek: Mohácsi Dorina, Radics Anita, Tóth-Kiss Panna, Rácz Rozália, Karancsi Elizabet, Bőr Ferenc és Huli Lilla.

2017 Megyei Tímár házas