2017. december 22. – Köszönjük!

Az idén 15 iskola gyűjtött játékokat, cipősdobozos és más ajándékokat az Igazgyöngynek.
Azért csodálatos ez, mert kettős haszna van. Azon túl, hogy örömöt ad azoknak a gyerekeknek, akik nehéz sorban élnek, építi a szolidaritás érzését azokban, akik összeállítják az ajándékcsomagokat.
Nagy öröm, hogy egyre több pedagógus kapcsolódik ehhez, ilyenkor, karácsonykor.
Igyekeztünk mindenkinek visszacsatolni. Elképesztően sok adományt forgattunk meg az utóbbi két hétben.
Köszönöm hát a következő oktatási intézmények segítségét:
Gyermekek Háza, Bókay Árpád Általános Iskola , Pilisborosjenői Német Nemzetiségi Általános Iskola és AMI , ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium, Soproni Széchenyi István Gimnázium , ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium , Budenz József Alapítványi Gimnázium , Székesfehérvári SzC Bugát Pál Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája , Bajza Utcai Általános Iskola , Budapest VI. Kerületi Derkovits Gyula Általános Iskola , Lauder Javne Iskola , BMSZC Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakgimnáziuma, XII. kerületi Koós Károly Általános Iskola, és a Budapesti Corvinus Egyetem utolsó éves Média és Kommunikáció BA hallgatói.

gyermekek-hazaban